Noseča Ashley Graham pokazala, kako je njeno golo telo v resnici videti

Noseča Ashley Graham pokazala, kako je njeno golo telo v resnici videti (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2019

Plus size manekenka Ashley Graham je pretekli teden svetu razkrila, da bo prvič okusila čare materinstva.

Ameriška plus size manekenka Ashley Graham je nedavno razkrila, da z možem pričakujeta prvega otroka. Manekenka nikoli ni skrivala, kako zelo ponosna je na svoje telo in na vse strije in celulit. Svoje kilograme je vedno nosila z dostojanstvom in nič drugače ni niti sedaj, ko je noseča.

Ashely je tako nedavno objavila fotografijo, kjer je razkrila, kako je njeno golo telo videti zdaj, ko je že nekaj časa noseča. Manekenka fotografije ni prav nič računalniško obdelala, kakor je to ponavadi v navadi pri slavnih damah.

S svojo zadnjo fotografijo je navdušila številne mamice, ki so se našle v njeni sliki in ki se jim je tako verjetno nekoliko oddahnilo, saj so pritiski modni industrije vse večji in silijo nosečnice in mamice, da bi morale biti ves čas videti suhe, z izklesanimi postavami, povsem brez strij in sledi celulita.

Zadnja fotografija plus size manekenke je tako prava osvežitev, saj je Ashely pokazala, kako je v resnici videti nosečniško telo in kakšne posledice prinese s seboj nosečnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Priporočamo