Noseča Chrissy Teigen žalostna, ker se pridobljenih 20 kilogramov ne pozna na njeni zadnjici

Noseča Chrissy Teigen žalostna, ker se pridobljenih 20 kilogramov ne pozna na njeni zadnjici (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2018

Ameriška manekenka in voditeljica Chrissy Teigen je trenutno v šestem mesecu nosečnosti. Kljub temu, da je do zdaj pridobila 20 kilogramov, pa je kar nekoliko nesrečna, da se noben kilogram ni prijel njene ploske zadnjice.

"Prosim, da nehate zasmehovati nas, brez zadnjic, se zelo trudimo, da bi jih imeli," je hudomušno zapisala Chrissy Teigen. Slavna manekenka s pevcem Johnom Legendom pričakuje drugega otroka, v drugi nosečnosti pa neznansko uživa.

Zaobljene zadnjice so v zadnjem času izjemno popularne in tega se vse bolj zaveda tudi Chrissy. "Nisem vedela, da so zadnjice tako zelo popularne, vse doker nisem dopolnila 23 let. Takrat se je pojavila Jennifer Lopez in vsi so bili osupli nad njeno veliko zadnjico. Zdaj je enostavno tako, da morate imeti veliko, če je nimate, potem je kot, da ste brez nje," dejala Chrissy, ki si že dolgo želi, da bi bila njena ploska zadnja plat videti večja.

Chrissy in glasbenik John Legend sta se spoznala leta 2007, na snemanju njegove pesmi Stereo. Po štirih letih razmerja sta se poročila, leta 2016 se jima je rodila hčerka Luna, zdaj pa Chrissy pod srcem nosi sina.

Priporočamo