Noseča Pippa Middleton pohitela na kraljevi dvor, da bi videla malega princa

Noseča Pippa Middleton pohitela na kraljevi dvor, da bi videla malega princa (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2018

Na Otoku se te dni vse vrti okoli kraljeve družine. Med prvimi, ki je po porodu obiskala malega princa, je bila tudi sestra Kate Middleton Pippa Middleton, ki tudi sama pričakuje prvega otroka.

Pippa Middleton si je želela čim prej videti svojega očarljivega nečaka, zato je že dan po porodu prihitela v kensingtonsko palačo in obiskala svojo sestro Kate Middleton in princa Williama.

Pippa je novico o rojstvu malega princa izvedela med prvimi. Bazaar.com tako poroča, da je princ William takoj po porodu sam osebno poklical kraljico Elizabeto in princa Philipa, nato princa Charlesa in Camillo, nato pa še svojega brata Harryja in Meghan Markle.

Pippa in Kate naj bi po poročanju britanskih medijev celo načrtovali, da bosta istočasno noseči in rodili v istem mesecu, a jo je na koncu starejša sestra nekoliko prehitela.

Bo pa Pippa vsekakor zelo izkušena mamica, saj svoje ljubke nečake naravnost obožuje in z njimi preživi veliko časa. Tudi njeni nečaki se verjetno že neznansko veselijo, da bodo imeli še nekaj dodatne družbe za igro na kraljevih hodnikih.

Priporočamo