Notranjost dvorca Kanye West in Kim Kardashian

Notranjost dvorca Kanye West in Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
15. 1. 2016

V tujih medijih so se le nekaj dni po rojstvu njunega drugorojenca Sainta pojavile vse glasnejše govorice, da naj bi bil zakon med Kim in Kanyejem v škripcih.

V hiši je kar osem sob in deset kopalnic, nekatere med njimi so tudi v ločeni hišici za goste.
V hiši sta dve zakonski sobi, če bi se zakonca želela spočiti drug od drugega.
Poleg parnih kopeli se mlada družinica lahko razvaja tudi s savnami in lastnim sprostitvenim centrom.
Obnovo v 11 milijonov vredni graščini smo sicer lahko spremljali že v prejšnji sezoni serije V koraku z družino Kardashian, ko sta Kim in Kanye svoje zatočišče za leto dni in pol poiskala pri Kimini mami Kris Jenner.
Hiša je bila dokončana leta 2012, ko so z dizajnom hoteli doseči učinek vile na francoskem podeželju, obenem pa je hiša bogata tudi z moderno tehnologijo.
V kuhinji so kar trije kuhinjski ‘otočki’, ki se nadaljujejo v družinsko sobo. 

Tisti, ki ste tako kot Story na tekočem s prigodami klana sester Kardashian, veste, koliko časa sta zakonca West namenila prenovi hiše v prestižni soseski Bel Air. Tokrat vam predstavljamo njun dvorec, ki ga zdaj po vseh obnovah prodajata!

Obnovo v 11 milijonov vredni graščini smo sicer lahko spremljali že v prejšnji sezoni serije V koraku z družino Kardashian, ko sta Kim in Kanye svoje zatočišče za leto dni in pol poiskala pri Kimini mami Kris Jenner. Tik po rojstvu sinčka Sainta pa je situacija, kot je videti, podobna kot pred dvema letoma, ko sta na svetu pozdravila North, saj njima prilagojeno hišo na Bel Airu zdaj prodajata, za nedoločen čas pa sta se znova vselila k razvpiti 'momagerki'.

Kot smo utegnili izvedeti, je celotna notranjost hiše na Bel Airu, ki sta jo kupila pred dvema letoma, popolnoma prenovljena in prilagojena. V soseski Hidden Hills pa se zdaj njuno posestvo razteza na 14.164 kvadratnih metrih, njun vrt pa krasita kar dva bazena, dva sprostitvena centra, vodometi, rožnati vrt in celo lastni vinograd. Hiša je poosebljenje prestiža, saj poleg Kanyejevega glasbenega studia vključuje tudi masivne garderobne omare zanjo in zanj. Eden od virov blizu Kim in Kanyeja je za ameriške medije povedal, da je dom na Hidden Hillsu, ki je obenem tudi v isti ulici kot družinska vila Jennerjevih, veliko bolj varen in zaščiten pred paparaci. "Hotela sta imeti več okolice okrog hiše, tega pa jima posestvo na Bel Airu ni omogočalo. Hišo na Bel Airu želita prodati in se dokončno preseliti na Hidden Hills," je še povedal vir.

Posestvo, ki ga bosta Kim in Kanye kmalu imenovala svoj dom, je bilo v preteklosti v lasti Lise Marie Presley, hčerke slavnega kralja rokenrola, Elvisa Presleyja, ki je hiši in okolici vdahnila slog francoskega podeželja.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 02/2016

Story 02/2016, od 06. 01. 2016