Nov dokumentarec o princesi Diani: Edinstveni posnetki

Nov dokumentarec o princesi Diani: Edinstveni posnetki (foto: Diana - In Her Own Words/Anwar Hussein) Diana - In Her Own Words/Anwar Hussein
Vir: Story
15. 8. 2017

Ni veliko javnih osebnosti, ki bi ostale tako priljubljene in skrivnostne kot valižanska princesa Diana.

V trenutku, ko je plaha vzgojiteljica z naravno očarljivostjo pritegnila pozornost prestolonaslednika, se je rodila sodobna ikona - Diana. Leta 1991 je v Kensingtonski palači v Londonu sodelovala v vrsti skrivnih intervjujev, ki jih je z njenim dovoljenjem posnel tesni prijatelj v imenu novinarja Andrewa Mortona.

Morton je pisal knjigo o Diani, da bi razkril, kakšno je bilo v resnici življenje najbolj fotografirane ženske na svetu. Javnost se ni zavedala, da je bil zakon med Diano, valižansko princeso, in princem na kritični točki. National Geographic razkriva Dianine misli in čustva na zelo specifični točki njenega življenja in predstavlja eno plat zelo zapletene zgodbe ... njeno plat. Večine teh edinstvenih posnetkov še nikoli do zdaj niso predvajali.

Premiera dokumentarca Diana: z njenimi lastnimi besedami bo 6. avgusta ob 21.55 na National Geographicu. Diana bo gledalce odkrito popeljala od svojega nesrečnega otroštva do nerodnega srečanja z valižanskim princem pri svojih rosnih 16 letih in dramatične zgodbe o mladem dekletu, ki se je moralo povzpeti na svetovni oder. Novinarji so ji bili ves čas za petami, državljani pa so jo videli kot princeso iz romantične pravljice. Znašla se je v vrtincu slave, na katero ni bila niti najmanj pripravljena in iz katere se ni mogla iztrgati.

Andreja Korenčan

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story32/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 32/2017

Story 32/2017, od 03. 08. 2017