Nov obrat v življenju princa Harryja in vojvodinje Meghan: Poglejte si, kdo se je priselil k njima

Nov obrat v življenju princa Harryja in vojvodinje Meghan: Poglejte si, kdo se je priselil k njima (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2020

Kot poročajo tuji mediji, naj bi se k paru, ki zdaj živi v Los Angelesu, priselila Meghanina mama, Doria Ragland.

Za ta korak so se odločili, da bi jima Doria pomagala pri vzgoji njunega sinčka Archieja, pa tudi zato, da bi čim več časa preživeli skupaj, kot družina. Meghan je namreč komaj čakala, da bo lahko več časa z mamo, še posebej po življenju v Veliki Britaniji, kjer ji ni bilo lahko.

Družinica živi v hiši, kjer imajo na voljo osem spalnic, kar 12 kopalnic in bazen, kar pomeni, da je prostora tudi za Dorio več kot dovolj.

Sicer pa Meghan, Harry in Archie niso imeli veliko časa, da bi se družili z Dorio, saj so kmalu po njihovi selitvi v Los Angeles začeli veljati protikoronski ukrepi, saj je virus ohromil tudi Kalifornijo.

Kaj pa taščina selitev pomeni za princa Harryja? "Princ Harry in Doria imata - kljub vsem šalam, ki krožijo o odnosih tašč in zetov - prijateljski odnos in se odlično ujemata," pravi vir, ki dodaja, da se Doria najbolj veseli dejstva, da bo čas preživljala s svojim vnučkom.

Doria je bila edina iz Meghanine družine, ki se je udeležila kraljeve poroke. Mama in hči sta si zelo blizu, tako da jima bo skupaj zagotovo lepo.