Nov preobrat na kraljevem dvoru: Kate Middleton zdaj skuša popraviti odnos z Meghan Markle, ki je vse povedala medijem

Nov preobrat na kraljevem dvoru: Kate Middleton zdaj skuša popraviti odnos z Meghan Markle, ki je vse povedala medijem (foto: Profimedia) Profimedia
1. 11. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je v zadnjem dokumentarcu razkrila številne podrobnosti iz življenja na britanskem dvoru, med drugim pa je povedala tudi to, da je bilo le malo tistih, ki so jo po porodu sina Archieja vprašali, kako se počuti in kako prenaša vse pritiske javnosti.

Britanski mediji že dlje časa pišejo, da med vojvodinjama Meghan Markle in Kate Middleton ni prave kemije, lanske božične praznike pa naj bi preživeli v še posebej ledenem vzdušju.

Vse pa kaže, da je nedavni dokumentarni film v katerem je Meghan Markle razkrila, kako težko ji je bilo po rojstvu sina Archieja in kako težko je zdržati vse medijske pritiske, nekoliko omehčal Kate Middleton, ki naj bi se začela nekoliko bolj truditi, da bi vsaj nekoliko popravila svoj odnos z Meghan.

Vir blizu palače je tako za Daily mail razkril, da se je Kate zelo razjezila, ko je na televiziji videla dokumentarni filmi v katerem sta Harry in Meghan spregovorila tudi o slabih odnosih, ki jih imata s princem Williamom, zato se zdaj za zaprtimi vrati trudi izboljšati odnose in obnoviti prijateljstvo.

"Kate je poklicala Meghan in se z njo prvič odkrito pogovorila. Kate jo želi podpreti in ji pomagati, saj njun slab odnos konec koncev obremenjuje tudi kraljico Elizabeto, kar pa zares nobenemu ne koristi, " je za Daily mail dejal neimenovani vir.

No, božični prazniki so vse bližje, svetovna javnost pa že nestrpno pričakuje, kako se bosta lepi vojvodinji letos znašli v družbi druga druge.