Nov škandal za pevko Severino: Po spletu krožijo nove gole fotografije

3. 10. 2018
Deli
Nov škandal za pevko Severino: Po spletu krožijo nove gole fotografije (foto: arhiv izvajalca)
arhiv izvajalca

Potem ko se še ni dobro polegla avgustovska afera, ko so po spletu krožile gole fotografije hrvaške pevke Severine, so se srbski mediji dokopali do novih primerkov njenih golih fotografij.

Severina bi morala včeraj nastopiti v Nürnbergu, a je bil nastop odpovedan, saj se je hrvaška pevka znova znašla sredi škandala z golimi fotografijami.

Pevka je podoben škandal doživela že letos avgusta, ko so srbski mediji objavili njene gole fotografije, njen menedžer Tomislav Petrović pa je kasneje namignil, da za škandalom po vsej verjetnosti stoji Milan Popović, Severinin nekdanji partner in oče njenega sina Aleksandra.

Prah se še ni dobro polegel, ko se je nesrečna Severina znova znašla sredi novega škandala. Tokrat gre za podobne fotografije, na katerih je zgoraj brez, na dveh pa leži v postelji in pozira z golimi nogami v modnih čevljih z visoko peto. 

Tudi v zadnjem primeru je Petrović s prstom pokazal na njenega bivšega partnerja. "Zopet je na delu njen bivši partner, gre za maščevanje, saj jo želi povsem diskreditirati in to traja že dlje časa, sredstev pa ne izbira," je za 24sata dejal pevkin menedžer.

Kako so nepridipravi prišli do omenjenih fotografij še ni znano, morda so bile ukradene z njenega mobilnika, ali pa jih je morda pozabila izbirsati iz katerega od svojih starih mobilnikov. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk