Nova drama med kraljevim parom, princ Harry in Meghan sta jezna zaradi Williamovega ravnanja!

Meghan in princ Harry v 
bolj ležerni varianti. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, POLARIS) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, POLARIS
16. 11. 2020

Princ William se je marsikomu zameril, ker je zamolčal dejstvo, da je že aprila zbolel za koronavirusom.

To je uspešno prikrival, ne samo pred javnostjo, temveč tudi pred člani kraljeve družine. O bolezni ni obvestil niti svojega brata Harryja in njegove soproge Meghan Markle. Ko sta to izvedela iz medijev, sta se razjezila, poročajo britanski tabloidi.

Nista mogla dojeti tega, da je lagal vsem, jeza pa je povečala njuno prepričanje, da bi ju, v primeru, da bi onadva naredila to, kar je William, javnost in mediji še veliko bolj kritizirali.

"Poleg tega, da ga je skrbelo za Williama, ko je izvedel, da je bil bolan, je bil glavno odziv Harryja in Meghan jeza," je razkril vir, ki jima je blizu.

"William je lagal vsem, Harryja in Meghan pa bi za nekaj takega mediji "linčali." Williama pa niso. Za njiju je to samo še en dokaz več, da ju ima britanska javnost na tnalu in da sta se odločila prav, ko sta sklenila, da odideta iz Velike Britanije," je še dodal isti vir.

Dodal je še, da so javnost in mediji Williamu izkazali podporo, Harryja in Meghan pa to ni presenetilo, saj sta vajena, da imajo do starejšega brata in njegove soproge Kate lepši odnos.