Nova generacija uspešnih otrok velikih zvezdnikov

Dakota Johnson s staršema. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
22. 5. 2021

Včasih kar drži ponarodeli pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Poglejte, kateri otroci velikih zvezdnikov si že tlakujejo svojo pot do svetovnega uspeha.

Colin Hanks

Colin Hanks

Kje smo ga videli? V filmih Orange County, King Kong in v seriji filmov Jumanji ter v TV-serijah Fargo, Dexter, Roswell in Band of Brothers.

Pravijo mu kar 'srček Hollywooda', ker je menda neverjetno prijazen, prijeten in ustrežljiv, a česa drugega od sina velikega Toma Hanksa nismo niti pričakovali. Colin Hanks se je uveljavil že v številnih filmih in televizijskih serijah, prav tako pa rad nasmeje občinstvo na svojem Instagram profilu, kjer je med pandemijo demonstriral, kako si izdelati zaščitno masko iz šala in mrežic za lase.

Hailey Bieber

Hailey Baldwin

Kje smo jo videli? V filmu Ocean's 8 in v objemu Justina Bieberja.

Hailey Bieber je bila pred poroko Hailey Baldwin. Hčerka igralca Stephena Baldwina (ta najbolj divji od treh bratov Baldwin) in brazilske grafične oblikovalke Kennye Baldwin se je sicer precej na široko ognila igralski karieri in raje zakorakala na modne brvi. Kot manekenka je sodelovala pri kampanjah modnih znamk Ralph Lauren, Guess in Tommy Hilfiger, na naslovnicah svetovnega tiska pa se je začela pojavljati leta 2018, ko se je poročila z Justinom Bieberjem.

Maya Hawke

Maya Hawke

Kje smo jo videli? V serijah Little Women, Stranger Things in filmu Once Upon a Time in Hollywood.

Hčerka Ume Thurman in Ethana Hawka se je hitro odločila, da želi slediti kariernim stopinjam svojih staršev in se je tako kaj kmalu znašla pred filmskimi kamerami. Njen debitantski nastop je bil v mini seriji Little Women leta 2017, od takrat pa 22-letnica nima veliko premora med enim in drugim projektom. In če mislite, da je v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu nastopila le zato, ker je njena mama igrala v treh Tarantinovih filmih in tako režiserja pozna, že odkar je bila Maya stara dve leti, to ne drži. Kot pove Maya sama: “Avdicijo sem dobila po čisto običajnih kanalih, prek agentov. Posnetek za prijavo na avdicijo sem posnela doma, v spalnici in z očetom sva ga potem poslala Quentinu.”

Kaia Gerber

Kaia Gerber

Kje smo jo videli? V spotu skladbe Burnout in na njenem Instagram profilu, kjer ima več kot 6 milijonov sledilcev.

Verjetno takoj prepoznate, čigava hčerka je 19-letna Kaia Gerber. Kopija mame Cindy Crawford je bila rojena 3. septembra 2001, danes pa je že čisto prava manekenka. Sodelovala je pri kampanjah modnih znamk Marc Jacobs, Burberry, Alexander McQueen in Versace, prvič pa se je v vlogi profesionalne lepotice pojavila leta 2017 v kampanji za modno hišo Calvin Klein. Takrat je bila stara sramežljivih 15 let. Svojo kariero že širi tudi zunaj manekenskih voda – leta 2019 je recimo nastopila v glasbenem spotu za skladbo Johna Earthelyja z naslovom Burnout. Čisto sveže novice pa pravijo, da je mlada Kaia trenutno v zvezi Jacobom Elordijem, igralcem iz serije Euphoria.

Dakota Johnson

Kje smo jo videli? V filmih Need for Speed, Socialno omrežje, Suspiria in trilogiji 50 odtenkov sive.

Imela je manjšo vlogo v odmevnem filmu Socialno omrežje (The Social Network) in se potem hitro zagrela za nastope pred filmsko kamero. Njena najbolj odmevna vloga doslej je vsekakor bila v filmski trilogiji 50 odtenkov sive, kjer je nastopila kot Anastasia Steele. Če sta jo v teh filmih gledala tudi njena starša, Melanie Griffith in Don Johnson, raje nismo raziskovali. Dakota vsekakor ne želi biti tipska igralka, zato rade volje sprejema vloge v raznolikih filmskih žanrih. V njenem naboru vlog je tako tudi nastop v grozljivki Suspiria in napetem romantičnem trilerju A Bigger Splash.

Lily-Rose Depp

Lily Depp

Kje smo jo videli? V filmih The King, Crisis in Voyagers.

21-letna igralka je hčerka igralca Johnnyja Deppa in njegove prve resne ljubezni Vanesse Paradis, obenem pa tudi botra Marilyna Mansona. Odraščala je med Los Angelesom in Parizom, danes pa živi prestižno življenje uspešne manekenke in vzhajajoče filmske igralke. Od leta 2015 je ambasadorka modne znamke Chanel, leta 2019 pa je bila na podelitvi nagrad Los Angeles Film Awards za nastop v filmu My Last Lullabye okronana za najboljšo igralko. V bližnji prihodnosti jo bomo gledali v britanski komediji Silent Night in v irsko-poljski drami Wolf.

Besedilo: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story