Jooj, te slike Kate Middleton in princa Williama doslej še nihče ni videl, zato ni nič čudnega, da je močno ganila!

30. 5. 2024
Deli

Ta prizor se je številnim vtisnil v spomin za vedno ...

V času, ko kraljevo družino pretresajo zasebne težave, je na plano prišla fotografija, ki je preprosto - ganila. Objavili so jo lastniki počitniške hiše, v kateri nočitev stane kar 850 funtov. Oboževalci kraljeve družine tega prizora doslej še niso videli, zato je bilo presenečenje toliko večje.

Gre za apartma, v katerem je kraljevi par bival med lanskim potovanjem v Wales. To je kmečki turizem Duffryn Mawr, z objavo na njihovem Facebook profilu pa so obeležili obletnico obiska valižanske princese Kate in princa Williama.

Lastniki so Kate in Williama opisali kot zelo ljubeznivi in prijateljski osebi, ob tem pa so dodali, da so z velikim zadovoljstvom nudili prenočišče kraljevemu paru. V tem objektu je dovolj prostora za 16 oseb. Posest meji z nacionalnim parkom Brecon Beacons - tja sta Kate in William potovala, da bi se udeležila proslave 60. obletnice gorske reševalne službe Central Beacons.

Sicer pa je apartma mogoče najeti za 850 funtov na noč, minimalno bivanje pa znaša tri noči. Iz namestitve se razlega pogled na bližnje planine. Ponujajo veliko drugih vsebin, tudi hidromasažno kopel in otroške sobe. Po tem, ko sta Kate in William noč preživela sredi neokrnjene narave, sta se vpisala v knjigo gostov in z veseljem pozirala skupaj z osebjem.

Lastnica turistične kmetije je takrat dejala, da se je kraljevi par vedel tako, kot se vedejo tamkajšnji prebivalci. Nista bila niti malo vzvišena. "Rezervirala sta namestitev, mi pa tega nismo razglašali naokrog. Počutili smo se zelo privilegirano, ker sta tukaj. Plačala sta po uradni ceni, tako kot vsi drugi naši gostje," je še dodala lastnica.

Številne je naravnost ganilo dejstvo, da je Kate na sliki nasmejana in da se vidi, da zelo uživa. Njen soprog je videti malce zadržan, a jasno je, da sta bila z vsemi storitvami zelo zadovoljna - in to sta tudi dala do znanja.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec