Nova slika kraljeve družine: Najmlajši sin Williama in Kate ukradel vso pozornost, poglejte si, kako prisrčen je malček!

Nova slika kraljeve družine: Najmlajši sin Williama in Kate ukradel vso pozornost, poglejte si, kako prisrčen je malček! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2020

Praznični časi bodo zaradi pandemije koronavirusa letos drugačni, kot smo jih bili vajeni.

A kljub temu se vojvodinja Kate in njen soprog, princ William, držita tradicije. Njihova božična čestitka bo romala na številne naslove, sestavlja pa jo slika, na kateri pozira cela družine.

William in Kate se že vrsto let za božično čestitko s svojo družinico postavita pred objektiv in tako nastane personalizirana čestitka, tokrat pa so se slikali pred zloženimi drvi, ki so pripravljena za kamin.

Slika se je na družabnih medijih pojavila malce bolj zgodaj kot sicer. Na njej lahko vidimo sproščeno kraljevo družino, še posebej pa je razpoložen najmlajši član, princ Louis, ki se navihano smeje, medtem ko sta njegova sorojenca malce zadržana. Letos je družina posebno voščilno namenila vsem zdravstvenim delavcem, da bi se jim tako zahvalili za njihovo prizadevanje in trud.

Poznavalci menijo, da je slika nastala na družinski posesti Anmer Hall v Norfolku, kjer so med karanteno preživeli največ časa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal family (Fanpage) (@fanroyalfamily)

Priporočamo