Nova ugibanja o Lady Gaga in Bradleyju: Zakaj jima ni uspelo?

Nova ugibanja o Lady Gaga in Bradleyju: Zakaj jima ni uspelo? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2019

Še pred kratkim se je zdelo, da ves svet "navija" za to, da bi se med pevko in igralcem razvila ljubezen, a do tega ni prišlo. In kakopak se ugibanja o tem, zakaj ne, kar vrstijo.

Če je verjeti portalu In Touch, za to obstaja konkreten razlog - Bradley Cooper naj bi se namreč zelo bal znova navezati na nekoga in se spustiti v nov ljubezenski odnos.

Spomnimo: Lady Gaga in Bradley sta sodelovala v filmu Zvezda je rojena. Njuna kemija je bila na platnu tako očitna, da je bil marsikdo prepričan, da za tem stoji nekaj več. Govorice so se dodatno okrepile, ko sta se oba razšla s svojima partnerjema.

"Bradley se boji navezanosti, Lady Gaga pa je bila pripravljena na zvezo. Njena zaljubljenost je bila dobesedno vidna iz letala. Bradley pa se je odločil, da bo vse skupaj ustavil," pravi vir, ki je blizu pevki. Dodaja, da se je 44-letnemu igralcu vse skupaj zdelo prehitro.

Igralec se je pred kratkim razšel z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima hčerkico. Do razhoda je prišlo kmalu po tem, ko je z Lady Gaga nastopil na podelitvi oskarjev. Takrat so bili številni prepričani, da nista zgolj prijatelja. A očitno se je vse skupaj nehalo, preden se je dodobra začelo.