Novak Djoković: Je res varal svojo soprogo?

Novak Djoković: Je res varal svojo soprogo? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 9. 2016

Novak Djoković trenutno nima najboljšega obdobja. Vse glasnejše so namreč govorice, da imata z ženo Jeleno v zakonu težave, ki naj bi bile posledica njegovega skoka čez plot. Tenisač naj bi se namreč zapletel z igralko Deepiko Padukone.

Da nekaj v njegovem zasebnem življenju ni tako, kot bi moralo biti, se je začelo kazati nedavno, na turnirju v Wimbledonu, ko je izgubil proti Američanu Samu Querreyju, ki je na lestvici ATP sicer osemindvajseti. Kasneje pa je prav hitro izpadel tudi iz boja za olimpijsko medaljo. Čeprav so vsi sprva mislili, da je za njegovo slabo igro kriva poškodba, je nedavno priznal, da to nikakor ni bil vzrok za to. Temveč so bile za poraze krive osebne težave, ki so ga v tistem obdobju mučile.

Fant sicer ni želel podrobno razpredati o tem, kaj se mu je dogajalo, je pa dodal, da so težave zdaj rešene in da gre življenje naprej. Jelena, s katero ima Novak tudi dvaindvajsetmesečnega sina Stefana, govoric še ni komentirala. So pa mediji zasledili, da zadnje čase ni bila navzoča na tekmah, kar se jim je zdelo nenavadno, saj je možu vedno stala ob strani. Na tribunah se je po dolgem času pojavila šele pred dnevi na teniškem turnirju US Open, a ni zdržala dolgo, zato je kmalu po začetku tekme tiho zapustila prizorišče. Zakaj je to storila, ni znano, možno pa je, da ji glede na govorice ni bilo prijetno biti v središču pozornosti.

Priporočamo