Novak Đoković: Z Jay Lenom v srbskem kolu

9. 8. 2011 | Vir: Nova
Deli

Sveža številka ena svetovnega tenisa Novak Đoković, ki je spravil na noge vso Srbijo, je v Los Angelesu gostoval v pogovorni oddaji Jaya Lena. Oddaja zagotovo ni bila dolgočasna, saj se je v njej odvrtel srbski kolo in prišla je Katie Holmes.

»Dragi moj, ko sva se zadnjič videla, si bil tretji, danes pa si prvi. Čestitam ti,« se je pošalil Jay. Voditelja je zelo zanimalo, zakaj je Novak pojedel travo po zmagi na letošnjem Wimbledonu. Srb ni znal voditelju razložiti, kaj ga je pripeljalo do tega, dejal pa je, da si je predstavljal, da je trava veliko bolj sladka in da nima okusa po potenju.

Đokovič se ima za del svojega uspeha zahvaliti tudi popolni spremembi prehrane, a je priznal, da je v Beogradu, kjer je pekarna na vsakem koraku, težko zdržati pri hrani brez glutena. »Kruh brez glutena ima okus kot stiropor,« se je zasmejal Đoković.

Leno je pokazal tudi njegove posnetke z začetka kariere in vprašal Noleta, ali ob udarcih še vzdihuje, Srb pa je odvrnil, da še vedno, a ne na teniškem igrišču.

Ob koncu oddaje so v studio prišli srbski plesalci kola, ki se jim je najprej seveda pridružil poskočni Nole, nato pa sta v krog stopila še Leno in igralka Katie Holmes, ki je bila prav tako gostja oddaje.