Nove fotografije malega Archieja kažejo na veliko podobnost z mamo Meghan

Nove fotografije malega Archieja kažejo na veliko podobnost z mamo Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2021

No, pa so ga ujeli ... Paparaci, namreč. Kraljevi par, ki živi v ZDA, svojega sina ne izpostavlja medijem.

Princ Harry in Meghan Markle sinčka Archieja javnosti ne pokažeta prav pogosto, še posebej v zadnjem času ne. A zdaj so se v javnosti pojavile fotografije njunega malčka, ki so jih očitno posneli paparaci.

Malček je v začetku maja dopolnil dve leti, glede na zadnje slike pa je bolj podoben svoji mamici. Na družbenih omrežjih je zaokrožila zanimiva primerjava, ki prikazuje Meghan pri isti starosti, kako sedi v naročju svoje polsestre Samanthe. Na drugi sliki pa je Archie, ki se brezskrbno guga na vrtu njihove družinske hiše v Montecitu.

Na Twitterju se je tako vnela debata uporabnikov o družinski podobnosti. Številnim se zdi podobnost z mamico nesporna, saj ima Archie prav tako skodrane lase in širok nasmeh, kot ga ima njegova mama. Tudi oči so temne barve. A glede na dejstvo, da gre res za majhnega otroka, se lahko obrazne poteze z odraščanjem še spremenijo.

Sicer pa je Meghan zdaj že visoko noseča, s Harryjem tokrat pričakujeta deklico. To sta razkrila v pogovoru pri Oprah, nista pa povedala, kdaj je predvideni rok poroda. Kot so poročali tuji tabloidi, naj bi Meghan načrtovala porod doma, v njihovi hiši v ZDA, to je bila njena želja že pri Archieju, ki pa se je na koncu rodil v porodnišnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

Priporočamo