Nove slike Angeline Jolie: Zdaj je že resnično koščena, okrog nje pa vsi zaskrbljeni, le kaj se dogaja z njo?

Nove slike Angeline Jolie: Zdaj je že resnično koščena, okrog nje pa vsi zaskrbljeni, le kaj se dogaja z njo? (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2020

V zadnjem času tuji mediji pogosto omenjajo Angelino in ob tem izražajo veliko zaskrbljenost.

Hollywoodska zvezdnica se v zadnjem času ne kaže prav veliko v javnosti. Tudi sicer ni ravno slovela po tem, a vedno se je udeležila svojih filmskih premier in podelitev nagrad, pa tudi ob drugih slovesnih priložnostih jo je bilo mogoče videti.

A zdaj so prireditve zaradi koronavirusa odpadle, zvezdniki se bolj kot ne držijo doma, tako da Angelina ni nobena izjema. Ker jo paparaci v zadnjem času le redko kdaj ujamejo (prej so jo precej pogosteje), so njene zadnje fotografije zelo zaskrbele oboževalce. Na njih je videti bolj suha kot kdajkoli prej.

Angelina Jolie

Čeprav se že vrsto let šušlja o njeni suhosti, se zdi, da so te slike vzpodbudile razpravo na družbenih omrežjih. Paparaci so jo ujeli, ko je izstopala iz zasebnega letala v Burbanku v družbi svojih otrok.

Angelina Jolie

Slike so sprožile burne reakcije, oboževalci sporočajo, da je igralka na njih videti izčrpana, bleda in preprosto presuha. Nekateri celo trdijo, da bi bila lahko težava še hujša in da gre za psihične težave. Angelina se na komentarje ni odzvala in se je zavila v molk, tako da oboževalcem res preostanejo samo še - ugibanja.