Novo poglavje Kardashianove manije: Po 10 letih konec serije?

Novo poglavje Kardashianove manije: Po 10 letih konec serije? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
9. 7. 2017

Če kdo, so sestre Kardashian zaznamo-vale zadnje desetletje oboževalcev ameriške pop kulture. A kot je videti, trditev, da ima vsaka stvar svoj konec, kot pribita drži tudi v svetu slavnih in bogatih, saj so namigovanja o tem, da je obdobja serije V koraku z družino Kardashian po desetih letih naposled konec.

O tem, da so nove epizode 13. sezone dosegle najnižjo raven gledanosti v zadnjih letih, se je pisalo že pred meseci, a z zadnjo epizodo, ki se je na ameriških televizijah predvajala sredi junija, je v tujih medijih kot pokovka eksplodirala novica o tem, da je serije čisto res konec. O razlogih so se razpisali številni, in čeprav so v člankih omenjeni različni akterji, so si novinarji, ki redno spremljajo odnose v tej razvpiti družini, edini: nekateri člani imajo preprosto dovolj! Družino naj bi razdvojilo vprašanje o prihodnosti serije, saj v tujih medijih pišejo o tem, da naj bi Kourtney nasprotovala nadaljevanju snemanja, medtem ko se Kris, Khloe in Kim v različnih člankih pojavljajo na različnih straneh spora.

Kyle Kardashian

Čeprav jasnih odgovorov še ni, je jasno, da najmlajša, komaj 19-letna Kylie, ne misli čakati na boljše čase. Priljubljena televizijska mreža E! je namreč že napovedala prihod nove dokumentarne serije Kyliejino življenje (The life of Kylie), ki se iz formata resničnostne serije umika v varnejšo obliko osemdelne dokumentarne serije, v kateri naj bi spoznali Kylie takšno, kot je še nismo videli.

"Dolgo sem se svetu predstavljala kot neka druga oseba. Ko odraščaš pred kamerami, se vsi obnašajo tako, kot da te poznajo, ampak vedno obstajata dve strani. Na eni strani je Kylie, ki vedno poskuša biti v koraku s podobo, ki jo je ustvarila, uresničiti pričakovanja ... na drugi Kylie, takšna, kot sem. Rada bi, da me spoznate v pravi luči. Nočem pogledati nazaj in obžalovati tega, da enostavno nisem utegnila biti najstnica," je povedala v kratkem video napovedniku svoje nove oddaje, ki jo bodo v Ameriki premierno predvajali avgusta.

Kanye West

"To je nekaj, kar si je res želela storiti. Želi pokazati drugo stran sebe, ker v naših oddajah le ni bila tako odprta in zaupljiva. V novi oddaji boste tako lahko videli njeno življenje s prijatelji, kaj počne, kaj ustvarja, kako trdo v resnici gara za to, kar ima. Ko sva skupaj naredili rdečilo za ustnice, iskreno nisem vedela, kako težko je narediti stvari, ki jih ona počne vsak dan. Mislim, da bo tudi za nas zanimivo gledati to oddajo, saj s Kylie zdaj ne preživimo veliko časa," je o novi oddaji povedala Kim. "Tudi mene zanima, kaj Kylie v resnici počne. Me smo skupaj ves čas," pa je še dodala Khloe.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story27/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 27/2017

Story 27/2017, od 29. 06. 2017