Novopečena vojvodinja Meghan Markle že uvaja spremembe

Novopečena vojvodinja Meghan Markle že uvaja spremembe (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
6. 2. 2019

Kaj vse si bo še izmislila vojvodinja Meghan Markle, se sprašujejo številni. 

Odkar je članica angleške kraljeve družine, je hitro spremenila navade in tudi okus. Tisti hip, ko je Meghan Markle uradno postala dekle britanskega princa Harryja, je bilo jasno, da njeno življenje ne bo več nikdar takšno, kot je bilo prej. Postala je zanimiva za fotografe, ki so jo začeli spremljati na vsakem koraku, novinarji so začeli brskati po njenem življenjepisu in nazadnje se je morala odreči karieri. Pred poroko je bila namreč igralka, ki je zaslovela predvsem v seriji Nepremagljivi dvojec.

A se je morala temu odpovedati in se povsem posvetiti svojemu soprogu ter obveznostim, ki jih je dobila tisti hip, ko je dahnila usodni da in prejela naziv vojvodinja. Čeprav deluje prijetno in dostopno, pa nekateri zatrjujejo, da ni povsem tako. Menda je zelo zahtevna in do svojega osebja precej neprijazna. Mogoče to potrjuje dejstvo, da je dala odpoved njena osebna asistentka, ki bo z njo le še toliko časa, dokler Meghan ne rodi. A novopečena vojvodinja že uvaja spremembe, najprej glede svojega soproga.Torej, začela je pri hrani, saj z jedilnika umika vse več izdelkov živalskega izvora. Uživa jih le za konec tedna. To prehrano pa želi uvesti tudi za soproga, princa Harryja. Poleg tega bo njun novi dom Frogmore Cottage uredila zelo ekološko. Kaj o vsem tem pravi njen soprog, ni znano. Je pa res, da je kraljeva družina, še zlasti princ Charles, zelo ekološko usmerjena, in prav zato marsikdo misli, da pretirava. A tu se ni ustavila. Za otroško sobo, ki jo že ureja, si je omislila posebne barve, saj želi, da njen otrok odrašča v idealnih razmerah.

Barve so veganske, v njih pa je še dodano evkaliptusovo olje. Menda eterično olje, ki ga dodajajo barvam za zidove, izboljša imunski sistem in tudi spodbuja kreativnost ter poveča pomnjenje. In prav zato je vojvodinja zahtevala veganske barve, ki pa ne bodo v odtenkih, ki so namenjeni posebej dečkom in deklicam. Za sobo je raje izbrala sivo in belo barvo. Seveda vojvodinja vztraja, da nobena od teh barv ne sme biti testirana na živalih, ne sme pa tudi vsebovati mleka ali čebeljega voska.

Obnova Frogmore Cottagea, kjer bo živela mlada družina, naj bi stala okoli tri milijone funtov. Meghan zahteva vgradnjo oken, ki bodo varna za otroke, samo za grelnik za vodo, ki bo tudi ekološki, pa bodo odšteli 50 tisoč funtov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo