O skrivnostih mladostnega videza zvezdnikov ...

O skrivnostih mladostnega videza zvezdnikov ... (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
6. 3. 2018

Sylvester Stallone (72 let) je največjo slavo dosegel, ko je igral mišičnjake. Znan pa je tudi po tem, da javno zagovarja jemanje rastnih hormonov in steroidov za definiranje telesa.

Na družabnih omrežjih dnevno objavlja fotografije svojega še vedno izklesanega telesa. Njegova znana izjava je, da ni pomembno, kako močno udarjaš, pomembno je, koliko te lahko udarijo, pa kljub temu še vedno vstaneš in se tepeš naprej.

Legendarni glasbenik Bruce Springsteen, ki ima pomenljiv vzdevek The Boss, bo kmalu praznoval 70. rojstni dan. Še vedno pa ne namerava v pokoj, ima koncerte, na katerih pokaže svojo vrhunsko formo. Pravi, da kjerkoli je, vedno obišče fitnes, kjer vadi. Vsakič teče na traku ter pozneje opravi še težek trening. To je njegova rutina zadnjih 40 let. Pravi, da se z vadbo in zdravo prehrano bori proti depresiji.

Kaj je njihova skrivnost?

Vsi poznamo filme Umri pokončno, v katerih blesti Bruce Willis (62 let). Čeprav je pred kratkim dejal, da se mu zdi, da so leta kar nekako prehitro šla mimo, tega pri njem niti ni opaziti. Še vedno vsak dan vadi in skrbi za svoje telo ter je v vrhunski kondiciji. Bruce ne mara mlahavih moških. Tudi ko snema filme, med odmori telovadi. Predvsem takrat rad boksa.

Kaj je njihova skrivnost?

Nekdanji guverner Kalifornije in igralec Arnold Schwarzenegger (70 let) je že več kot 50 let prava ikona bodibilderjev po vsem svetu. Leta ga niti malo ne ovirajo in še vedno skrbi za svoje telo in mišično maso. Zelo je aktiven na družbenem omrežju, kjer pogosto objavlja fotografije iz telovadnice med zahtevno vadbo. Pravi, da se počuti odlično in da bo telovadil, dokler bo le imel moč za to.

Kaj je njihova skrivnost?

Jean Claude Van Damme (57 let) je tudi eden od sinonimov za oblikovano telo. Znan je po svoji moči in po borilnih veščinah. V otroštvu je bil sicer precej slaboten in boječ, nosil je očala z debelimi okvirji in seveda so se drugi otroci iz njega norčevali. Pozneje se je vse obrnilo in danes je eden izmed najbolj priljubljenih igralcev akcijskih filmov. Na družbenih omrežjih pogosto objavlja fotografije iz telovadnice, kamor redno zahaja.

Kaj je njihova skrivnost?

Igralec Vin Diesel ima 50 let, a se lahko pohvali s telesom, ki se ga ne bi sramoval noben 20-letnik. Pravi, da za tako telo dela vsak dan in vadi 'po starem'. Ko je bil mlad, se je zelo posvečal mišicam in jih je nenehno 'pumpal', zdaj pa se bolj posveča oblikovanju telesa. Celo tako zelo je samozavesten, da pravi, da ima najboljše telo v New Yorku. No, marsikatera oboževalka bi se s tem seveda strinjala.

Kaj je njihova skrivnost?

Foto: Profimedia