O tem sta princ Harry in Meghan Markle govorila na balkonu Buckinghamske palače

O tem sta princ Harry in Meghan Markle govorila na balkonu Buckinghamske palače (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2018

Princ Harry je do svoje žene Meghan Markle izjemno pozoren in ves čas pazi, da se njegova srčna izbranka kar najbolje počuti.

Meghan Markle se je hitro vključila v britansko kraljevo družino in se je že začela učiti kraljevega protokola in številnih pravil, ki jih morajo upoštevati člani kraljeve družine.

Ves čas ji pri tem pomagala tudi njen ljubeči mož, princ Harry, ki ji je pomagal tudi tekom kraljeve parade, ko se je družina zbrala na balkonu Buckinghamske palače. Strokovnjak za branje z ustnice je tako razbral, o čem se je kraljevi par pogovarjal na slovitem balkonu, ko je kraljeva družina čakala na letalske prelete kraljevih zračnih sil.

Harry je hitro opazil, da Meghan postaja nekoliko nervozna, zato jo je ljubko vprašal "kako se počuti", ona pa mu je hitro vrnila vprašanje. Z nasmeškom na obrazu mu je odvrnila, da je dobro. Čez nekaj sekund ji je Harry razkril, da se bo počasi začela parada na nebu in, da bodo v tistem trenutku vsi gledali v nebo.

Meghan se je med pogovorom uspela povsem umiriti in se sprostiti, svojo prvo kraljevo parado pa je tako opravila naravnost z odliko.

V središču Londona so v soboto s tradicionalno parado uradno proslavili 92. rojstni dan kraljice Elizabete. Kraljica se je rodila 21. aprila 1926, rojstni dan pa uradno obeležuje s tradicionalno parado Trooping the colour (Pozdrav zastavi) drugo soboto v juniju.