O tem sta se Kate Middleton in princ William pogovarjala na stopnicah pred porodnišnico

O tem sta se Kate Middleton in princ William pogovarjala na stopnicah pred porodnišnico (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2018

Verjetno vas zanima, o čem nekaj sta pred porodnišnico St. Mary govorila vojvodinja Kate Middleton in princ William, ko sta svetu prvič pokazala komaj rojenega princa?

Novinarji, ki so stali pred porodnišnico St. Mary v Londonu so se skušali kraljevemu paru kar čim bolj približati, da bi slišali, o čem teče beseda med Kate Middleton in Williamom. A, ker je par večino časa šepetal, ni bilo kakšnih večjih možnosti, da bi uspeli slišati, o čem je tekel pogovor.

No, zdaj je vse razkril E! online, ki se je po pomoč zatekel k strokovnjakinji za branje z ustnic. William je tako Kate na stopnicah naprej vprašal: "Ali boš zmogla? Kate pa mu je nato odgovorila: "Bom, bom." Ko sta prišla do vznožja stopnišča, ji je William namignil, da naj pomaha še paru čisto desno, ki jima vneto maha. "Poglej tja, evo par nama maha," ji je rekel. Kate mu je nato odvrnila: "Dajva se pomakniti malo na desno." William pa ji je dejal: "Daj pomahaj še temu." Kate je nato Williamu predlagala, da se poslovita od zbrane množice. "Vetrovno je, prehladil se bo. Bova šla nazaj," ga je vprašala Kate in William ji je odgovoril: "Seveda."

Vsa skrivnost njunega pogovora je tako razkrita, zdaj nam preostane le še to, da počakamo, kako bo ime malemu princu.