Ob petem rojstnem dnevu princese Charlotte je palača objavila ljubke fotografije, morate jih videti

Ob petem rojstnem dnevu princese Charlotte je palača objavila ljubke fotografije, morate jih videti (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2020

Princesa Charlotte je nedavno praznovala peti rojstni dan, vojvodinja Kate Middleton pa je za to priložnost objavila nove fotografije male princese, ki jih javnost še ni videla.

Princesa Charlotte je pretekli konec tedna praznovala peti rojstni dan, palača pa je ob tej priložnosti objavila nekaj novih fotografij male princeske.

Večina njih je nastala, ko je mala princeska pomagala pri razdeljevanju hrane lokalnim upokojencem, ki v teh dneh težko sprejemajo samoizolacijo in so zato še toliko bolj ranljivi in potrebni pomoči.

Mala Charlotte se je v tej vlogi odlično izkazala in vsem je bilo jasno, da je naravnost rojena za svojo kraljevo vlogo in da ji gredo kraljeve obveznosti odlično od rok. Charlotte je bila ves čas nasmejana, prav nič sramežljiva in zelo ponosna, da je lahko pomagala in sodelovala v tej akciji.

Vsekakor je mala Charlotte vse večja dama, ki neverjetno hitro odrašča in vse kaže, da ji bodo kraljeve obveznosti kmalu zlezle pod kožo.

Priporočamo