Občinstvo si je na podelitvi emmyjev dodobra privoščilo sestri Kardashian

Občinstvo si je na podelitvi emmyjev dodobra privoščilo sestri Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2019

Na letošnji podelitvi nagrad emmy za najboljši resničnostni šov sta nagradi za to kategorijo podelili dve pripadnici Kardashianovega klana - Kim Kardashian in Kendall Jenner.

Pred izročitvijo nagrad pa sta sestri imeli tudi govor. "Naša družina najbolje ve, da prepričljivo televizijsko vsebino dajejo resnični ljudje, ki se pred kamerami vedejo enako kot v resničnem življenju," je dejala Kim.

"Svoje zgodbe posredujejo brez filterjev in scenarijev," je misel nadaljevala Kendall. Dejali sta, da v resničnostnem šovu Kardashianovi snemajo brez scenarija in da so vsi prizori resnični in spontani. Takrat se je v dvorani razlegel glasen smeh občinstva. Sestri nista bili najbolj veseli.

Dogodek je postal viralen in v hipu preplavil družbena omrežja. "Kim Kardashian je povedala vic, a se tega sploh ne zaveda," se je glasil komentar uporabnika družbenega omrežja. Gledalci šova Kardashianovih pa so se strinjali, da so prizori očitno vnaprej pripravljeni, da bi nastopajoči poželi kar se da veliko pozornosti.

Priporočamo