Obeležila je abrahama, a je še vedno kot 30-letnica: Danijela Martinović je priredila zabavo v Sloveniji!

Obeležila je abrahama, a je še vedno kot 30-letnica: Danijela Martinović je priredila zabavo v Sloveniji! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 7. 2021

Hrvaška pevka, ki je priljubljena tudi pri nas, je pred kratkim praznovala okrogel življenjski jubilej.

Danijela Martinović je oseba, za katero se zdi, da se je čas ustavil. Že vrsto let je videti taka, kot je bila na začetku kariere. Ob svojem okroglem, 50. rojstnem dnevu je v Vipavi, v gostilni Pri Lojzetu v dvorcu Zemono pripravila zabavo, na kateri je resnično blestela.

Izbrala je čudovito, lahko modro obleko, dolgo do tal, ki je lepo pristajala njeni vitki postavi. Utrinke s praznovanja je delila s svojimi sledilci na Instagramu, ki so bili nad prizori navdušeni.

Danijela zajema življenje s polno žlico, čeprav se je lani končala njena ljubezenska pravljica, dolga kar 24 let. Spomnimo: bila je v zvezi z glasbenikom Petrom Grašom, na hrvaškem estradnem prizorišču pa sta veljala za trden par. Vedno sta izpostavljala svojo privrženost drug drugemu, tako da je njun razhod presenetil oboževalce in njune kolege.

A življenje gre naprej - Danijela očitno v svojem na polno uživa, in če sodimo po njenih fotografijah, se ji stres, ki ga je (verjetno) doživela ob razhodu z dolgoletnim partnerjem, niti malo ne pozna. Še vedno je izjemno mladostna in živahna, taka, kot smo je vajeni z odrov - koža na njenem obrazu je čvrsta in napeta, postava pa vitka. Oboževalcem se je zahvalila za čestitke, ki jih je prejela, pa tudi številne komplimente in zahvale tistih, ki so odraščali ob njenih pesmih. Iskrene čestitke ji pošiljamo tudi iz našega uredništva in želimo vse najboljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Priporočamo