Oboževalci trdijo, da je Kourtney noseča, ona pa: "Ne! Zredila sem se."

Oboževalci trdijo, da je Kourtney noseča, ona pa: "Ne! Zredila sem se." (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2020

Govorice o domnevni nosečnosti 41-letne Kourtney Kardashian še kar ne potihnejo, a tudi tokrat jim je sama sklenila odločno narediti konec.

V zadnjem času se je v javnosti na veliko govorilo, da zvezdnica resničnostnih šovov pričakuje svojega četrtega otroka, saj oboževalci pravijo, da je njen trebušček nekolikanj večji, poroča Mirror.

A navihana Kourtney se ne pusti motiti. Poudarila je, da je nadvse ponosna na svoje telo in dodala: "V samoizolaciji sem pridobila nekaj kilogramov. Svoje telo imam rada in ponosna sem na svojo postavo. Ne zdi se mi, da bi bila videti noseča. Vsi imamo drugačne postave, ni nam vedno lahko," pravi lepotica.

Razvpite Kardashianke so pogosto tarča komentarjev na družbenih omrežjih, Kourtney pa je pojasnila, kako opravi z negativnimi pripombami.

"Včasih sem cinična, a utišam jih z ljubeznivostjo. Ne dovolim, da taki komentarji vplivajo name. Če vas nekaj užali, pač ne berite komentarjev. Vem, da je to lahko povedati, a težje je narediti. A to res dobro vpliva na duševno zdravje," pravi Kourtney.