Oboževalci zaskrbljeni: Angelina Jolie spet ekstremno suha

Oboževalci zaskrbljeni: Angelina Jolie spet ekstremno suha (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2019

Hollywoodska zvezdnica očitno ne pazi dovolj dobro nase - njeni oboževalci so zaskrbljeni, saj je na najnovejših fotografijah videti izjemno vitka. Nekateri celo pravijo, da so njene noge kot zobotrebci, saj ji hlače plešejo okrog nog.

Igralka že zadnjih nekaj let povzroča skrb oboževalcem zaradi hujšanja. Visoka je 169 centimetrov, nekoč je tehtala od 54 do 56 kilogramov, toda leta 2018 je shujšala na bornih 40 kilogramov.

Zdi pa se, da si od takrat nikakor ne opomore. Dokaz za to so nove fotografije, paparaci so jo namreč ujeli med nakupovanjem s hčerko Shiloh in sinom Knoxom. Pogled je skrivala za velikimi sončnimi očali, a svoje suhljatosti nikakor ni mogla skriti.

Angelina Jolie

"Hlače ji kar plešejo okrog nog. Verjetno v trgovinah nimajo manjše številke hlač naprodaj," je komentiral eden od njenih oboževalcev. Tudi njen obraz je videti nadvse suh.

Angelina je pred časom dejala, da je vzrok za njeno suhljatost izključno stres. Izgubila je mamo, z Bradom Pittom sta se razšla, a ločitveni postopek še vedno ni končan ... Kakor koli že, verjetno bi morala bolj paziti nase in malce popustiti pri dieti, saj je znana po tem, da se zelo zdravo prehranjuje.