Oče Meghan Markle: "Briga me za kraljevo družino, lagal sem Harryju in prekinil telefonski pogovor."

Oče Meghan Markle: "Briga me za kraljevo družino, lagal sem Harryju in prekinil telefonski pogovor." (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2018

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, je spet postregel z novimi podrobnostmi iz življenja kraljeve družine, a je na koncu obljubil, da je bil to njegov zadnji intervju. Le kdo bi vedel, če bo temu zares tako?

Thomas Markle že vse od prihoda njegove hčerke Meghan Markle na britanski kraljevi dvor, nastopa v medijih in v intervjujih razkriva številne podrobnosti o britanski kraljevi družini.

Nedavno je spet doživel svojih 5 minut slave, ko je za britanski Daily Mail dejal, da je bil neiskren v pogovoru s princem Harryjem. "Harry mi je dejal, da naj nikoli ne govorim z novinarji, opozoril me je, da bomo na koncu vsi jokali in da me bodo živega pojedil. Imel je prav," je dejal Markle, ki je kaj kmalu začel komunicirati z mediji, ki se zdaj ves čas norčujejo iz njega.

Princ Harry ga je kmalu po infarktu poklical in ga obtožil za sodelovanje s paparaci. "Harry me je poklical ob nepravem času, ko sem še okreval po infarktu. Po njegovi "tiraniji" sem mu preprosto spustil slušalko," je bil odkrit.

Thomas Markle pa danes priznava, da je imel Harry prav in da bi se moral drugače obnašati. Thomas je namreč tik pred poroko princa Harryja in Meghan Markle pristal na paparaco fotografije in s fotografijami zaslužil okoli 100.000 funtov.

In kaj je Thomas najbolj zabolelo? "Zabolelo me je, ko mi je Meghan dejala, da ne bom mogel govoriti na njeni poroki," je dejal Thomas.

Kljub temu, da princa Harry nikoli ni spoznal, priznava, da sta imela v preteklosti nekaj zanimivih pogovorov, zdaj pa si želi zgolj to, da bi lahko mirno živel svoje življenje. "Briga me za kraljevo družino, želim si nazaj svoje staro življenje," je dejal Thomas in obljubil, da je to njegov zadnji intervju v življenju. Kraljeva družina tudi tokrat ni komentirala njegovih izjav.