Oče Meghan Markle ne namerava molčati, spet razkriva nove podrobnosti o svojih hčerki

Oče Meghan Markle ne namerava molčati, spet razkriva nove podrobnosti o svojih hčerki (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2019

Thomas Markle je v preteklosti v medijih že večkrat razkril številne podrobnosti o svoji hčerki Meghan Markle in vse kaže, da se za zdaj še nima namena umakniti iz medijev.

Meghan Markle je že vse od prihoda na britanski kraljevi dvor tarča rumenih medijev. Največji krivec pa je kar njen oče Thomas Markle, ki medije ves čas hrani z novimi in novimi podrobnostmi iz življenja nekdanje hollywoodske igralke.

Vse pa kaže, da se Thomas še nekaj časa nima namena ustaviti, čeprav bi bila tega Meghan nadvse vesela, saj jo očetovi javni nastopi spravljajo v velik stres.

Thomas bo že prav kmalu izdal knjigo o Meghan Markle in sicer knjigo o njenem otroštvu. "Gre za lepe dni, ki sem jih preživel s svojo hčerko in na moje spomine, ki jih imam iz njenega otroštva," je za The Sun dejal oče britanske vojvodinje in dodal, da bo knjigo izdal zgolj zaradi tega, ker ga Harry in Meghan že nekaj časa ignorirata in sta z njim prekinila vse stike.

"Če bosta znova začela govoriti z menoj, se bom morda za nekaj časa umaknil iz medijev. No, nikakor pa ne mislim postati duhovnik ali oditi v samostan in se zavezati molčečnosti. Ne morem molčati, ker sta bila onadva tista, ki sta odprla vrata milijonom, ki so napadli mene in mojo družino. Mislim, da si z ničimer nisem zaslužil takšnega obnašanja in zato nimam namena molčati," je še dodal.

Meghan, ki bo spomladi prvič okusila čare materinstva, je trenutno v posebej občutljivi fazi, zato ji takšne očetovo napovedi prav gotovo ne godijo.

Priporočamo