Oče Meghan Markle: Ona se vede slabše kot hčerka serijskega morilca!

Oče Meghan Markle: Ona se vede slabše kot hčerka serijskega morilca! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2019

Thomas Markle, oče vojvodinje Meghan, vsake toliko časa s svojimi nastopi v medijih dodobra pretrese kraljevsko družino, saj brez zadržkov govori o svoji hčerki, ki nima stika z njim. To ga očitno zelo boli.

74-letni Thomas še vedno dela vse, da bi hčerka le stopila v stik z njim. Govorila nista že osem mesecev, ker ne more dobiti Meghanine telefonske številke ali e-maila, si bo pa še prizadeval za to, poroča tabloid The Sun.

"Še naprej bom govoril, verjetno pa bom postal še glasnejši. Če bodo kdaj hoteli govoriti z mano, bom malce utihnil. Medtem pa ne bom postal menih, ki se je zaobljubil molku," je dejal Thomas. Še vedno ne razume, zakaj hčerka noče govoriti z njim.

"Ljudje pobijejo 19 ljudi s sekiro in ne dobijo od svojega otroka to, kar sem jaz dobil od Meghan. Ne razumem, kaj sem naredil. Vedno sem bil dober oče. Meghan se vede hujše kot hčerke serijskih morilcev - one jih obiskujejo v zaporu," pravi Thomas.

No, ob tej izjavi je verjetno malce bolj jasno, zakaj se Meghan izogiba stikom z njim. Njegove besede so namreč vse, samo taktne ne.

Priporočamo