Oče Meghan Markle razkril medijem, da ga Meghan nikoli ne pokliče

Oče Meghan Markle razkril medijem, da ga Meghan nikoli ne pokliče (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2018

Thomas Markle naj bi se počutil povsem odrezanega iz življenja svoje hčerke, vojvodinje Meghan Markle. Žalostilo naj bi ga, ker še vedno ni spoznal britanske kraljeve družine, vse pa kaže, da ta dan za zdaj še ni tako zelo blizu.

Oče vojvodinje Meghan Markle, Thomas Markle, je dejal, da ga britanska kraljeva družina povsem ignorira. Morda se vzrok skriva v intervjuju, ki ga je imel Thomas nedavno v oddaji "Good Morning Britain" in v katerem se je razgovoril o odnosu s hčerko in razkril kar nekaj podrobnosti. Thomas naj še ne bi spoznal princa Harryja, niti ni dobil klica iz Buckinghamske palače o morebitnem srečanju.

"Iz palače ga za zdaj ni nihče poklical in to ga je precej presenetilo. Želel si je priti v Veliko Britanijo oz. si je želel, da bi princ Harry in Meghan prišla na obisk v ZDA. Še vedno ni spoznal princa Harryja in zaradi tega je precej razočaran," je tabloidu The Sun zaupal neimenovani vir.

Brez posvetovanja s kraljevo družino je že večkrat nastopil v medijih, z intervjuji in paparaco fotografijami pa je zaslužil že kar nekaj denarja.

Priporočamo