Oče Meghan Markle se boji, da hčerka z njim nikoli več ne bo govorila

Oče Meghan Markle se boji, da hčerka z njim nikoli več ne bo govorila (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2018

Thomas Markle, oče Meghan Markle, se ves čas pojavlja v medijih in kot vse kaže, se je njegova hčerka zdaj odločila, da za nekaj časa prekine stike z njim.

Vojvodinja Meghan Markle s svojim očetom Thomasom Marklom ni govorila zadnjih 14 dni, vse od tedaj, ko je dal televizijski intervju in v njem zaupal številne podrobnosti, med drugim je razkril tudi drobce pogovorov med njim in princem Harryjem.

V intervjuju za oddajo 'Good Morning Britain' je razkril, da si Meghan želi kar najhitreje zanositi, razkril je tudi kaj si princ Harry misli o ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu in o Brexitu.

Nepisano pravilo velja, da člani kraljeve družine nikoli ne komentirajo politične situacije, Thomas pa je to pravilo grobo kršil, ko je v intervjuju dejal, da mu je Harry na srce položil, da naj da predsedniku Donaldu Trumpu še malo časa.

Meghan zaradi vsega, kar se dogaja z očetom, z njim že nekaj časa ne govori. Thomas pa je medijem dejal, da ga skrbi, da z njim ne bo nikoli več govorila, potožil pa jim je tudi, da mu za Dan očetov ni poslala čestitke.

Daily Mail poroča, da je eden od razlogov zakaj Meghan ne želi poklicati očeta ta, da jo skrbi, da bo celoten telefonski pogovor pristal v medijih.

Britanska kraljeva družina si močno želi, da bi zasebne stvari ostale zasebne, zato jih obnašanje Thomasa Markla močno skrbi.

Priporočamo