Oče Meghan Markle se je oglasil prvič po kraljevi poroki

Oče Meghan Markle se je oglasil prvič po kraljevi poroki (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Thomas Markle, oče Meghan Markle, se zaradi zdravstvenih težav ni uspel udeležiti kraljeve poroke, Harryju in Meghan pa je že izrekel čestitke.

Thomas Markle je tik pred poroko doživel srčni infarkt, zato je moral na nujno operacijo v Kalifornijo. Vse do zadnjega je upal, da bo lahko prišel na poroko svoje hčerke Meghan Markle, a se to na koncu žal ni zgodilo.

Meghan Markle je pred oltar pospremil kar princ Charles, ki mu je bilo v veliko čast, da je Meghan to pomembno vlogo namenila prav njemu.

Po poroki pa se je prvič oglasil tudi oče Meghan Markle, ki je trenutno v precej slabem zdravstvenem stanju. "Žal mi je, da nisem mogel biti na kraljevi poroki. Moji hčerki in princu Harryju želim veliko zdravja in ljubezni. Moja mala deklica je bila na poročni dan popolna, vidi se, da je zares zelo srečna," je za TMZ dejal vzhičeni Thomas Markle.

Tako je bila Meghan, ki se je do gradu pripeljala v avtomobilu s svojo mamo Dorio Ragland, prva kraljeva nevesta, ki se je sama sprehodila do polovice kapele, kjer jo je sprejel oče princa Harryja, princ Charles, ki jo je nato pospremil do ženina.