Oče Meghan Markle se je znova znašel sredi škandala

Oče Meghan Markle se je znova znašel sredi škandala (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2018

Thomas Markle je pred kraljevo poroko dvigoval nemalo prahu, ko se je dogovoril s paparaci, da so objavili nekaj njegovih "paparaco" fotografij. No, vse kaže, da se oče Meghan Markle ni kaj veliko naučil iz preteklih napak.

Thomas Markle je s paparaco fotografijami na račun svoje hčerke pred poroko zaslužil približno 100 funtov, kasneje pa je dejal, da mu je žal in da Meghan ni želel uničiti najlepšega dne v njenem življenju.

No, vse se zdi, da se denarja še vedno ne brani kaj preveč, po pisanju Daily Maila je za prvi televizijski intervju po poroki dobil 7.500 funtov.

Voditelj oddaje Good Morning Britain, Piers Morgan, je dejal, da glavni motiv Thomasa Markla ni bil zgolj denar, saj naj bi v preteklosti odbil številne druge, veliko bolj donosne ponudbe ameriških televizijskih hiš.

Člane kraljeve družine producenti oddaje Good Morning Britain niso obvestili o gostovanju Thomasa Markla, saj so se prestrašili, da bi Thomas na koncu utegnil odpovedati gostovanje. Thomas Markle o svojem gostovanju ni obvestil ne hčerke, ne ostalih članov kraljve družine, a se nadeja, da jih s svojimi izjavami ni užalil ali pa kako drugače razočaral.

Thomas je v intervjuju povedal številne stvari, med drugim tudi to, da ga je princ Harry nekajkrat prosil za roko Meghan Markle, da si njegova hči močno želi otrok in da mu je žal, ker se zaradi slabega zdravstvenega stanja ni uspel udeležiti poroke.

Oče Meghan Markle za zdaj v živo še ni spoznal princa Harryja, a se nadeja, da se bo to čim hitreje zgodilo.

Priporočamo