Oče Meghan Markle sporoča: "Javi se mi, mislim, da ne bom več dolgo živel."

Oče Meghan Markle sporoča: "Javi se mi, mislim, da ne bom več dolgo živel." (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2018

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, se je znova obrnil na medije, da bi se dokopal do svoje hčerke, saj ga ta že vse od poroke ni poklicala, niti obiskala.

Thomas Markle že vse od prihoda Meghan Markle na britanski kraljevi dvor koristi medije in povzroča škandale. Na kraljevo poroko, kamor ga je povabila Meghan Markle, na koncu ni prišel, ker je imel infarkt, a ga to ni ustavilo, da ne bi še naprej dajal izjave za medije in kraljevemu dvoru povzročal sivih las.

"Imel sem infarkt, pravzaprav bi kmalu lahko umrl. Ali si ona zares želi, da bi bil telefonski pogovor zadnje, kar bo slišala od mene," je dejal za The Sun. Še enkrat več pa je dejal, da mu je neznansko žal, ker se ni uspel udeležiti kraljeve poroke in da si tega ne more oprostiti.

Thomas je bil za The Sun zelo zgovoren in je dejal, da vidi, da njegova hči ni srečna v kraljevi družini in da se na življenje v novem okolju težko prilagaja. "To vidim v njenih očeh, v njenem nasmehu in vidim, da ni srečna. Leta sem gledal njen nasmeh in zato ga dobro poznam in nasmeh, ki ga trenutno gledam na njenem obrazu mi ni niti najmanj všeč. To je žalosten in bolan nasmeh," je bil zgovoren.

Thomas je prepričan, da je to rezultat tega, da se na novo življenje zelo težko prilagaja in da je Meghan pod velikim pritiskom. "Cena za vstop v kraljevo družino je zares velika," je še dodal oče britanske vojvodinje.

Priporočamo