Oče Meghan Markle v intervjuju: "Ljubosumen sem na princa Charlesa."

Oče Meghan Markle v intervjuju: "Ljubosumen sem na princa Charlesa." (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2018

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, je v prvem intervjuju po kraljevi poroki dejal, da obžaluje, ker ni bil poleg svoje hčerke in da zavida princu Charlesu, ker je bil na njegovem mestu.

Oče Meghan Markle je tik pred zdajci odpovedal svojo udeležbo na kraljevi poroki, ker je doživel srčni infarkt. V prvem televizijskem intervjuju pa je za Good Morning Britain dejal, da je izjemno ponosen na svojo hčerko Meghan Markle in da mu je zelo žal, ker na ta poseben dan ni bil ob njej. Meghan je namesto Thomasa pred oltar pospremil princ Charles, ki je bil ob tem zelo počaščen.

"Bila je čudovita. Jokal sem, ko sem gledal prenos po televiziji. Bil sem zelo ponosen na njo in to je bil najlepši trenutek v mojem življenju. Ves svet je gledal v mojo hčerko. Na žalost sem bil jaz v vsej tej zgodbi stranskega pomena, namesto, da bi jo popeljal do oltarja," je dejal Markle in se ob tem zahvalil princu Charlesu.

"To je bil zame zelo čustven trenutek in ne bi si mogel zamisliti boljše zamenjave od princa Charlesa. Vse skupaj je bilo videti zelo lepo. Bil sem ljubosumen, rad bi bil tam, a hvala bogu, da je bil on tam in za to gesto sem mu zelo hvaležen," je dodal.

Razkril je še, da ga je princ Harry večkrat poklical in ga prosil za roko Meghan Markle. "Dejal sem mu, da jo lahko poroči, če mi obljubi, da nad mojo hčerko nikoli ne bo dvignil roke," je za konec še povedal Thomas, ki pravi, da je svojim zetom v odličnih odnosih.