Oče Meghan Markle v novem intervjuju grdo užalil princeso Diano

Oče Meghan Markle v novem intervjuju grdo užalil princeso Diano (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2018

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, je šel v nedavnem intervjuju za The Mail on Sunday verjetno nekoliko predaleč, ko se je dotaknil pokojne princese Diane.

Thomas Markle se očitno ne namerava ustaviti in bo kot kaže še naprej v javnosti razpredal o članih britanske kraljeve družine. V svojem zadnjem intervjuju se je tako dotaknil princese Diane, a žal o njej ni povedal nič lepega."Princesa Diana je zaslužna, da se je kraljeva družina spremenila, a tudi Diana ni bila popolna. Tudi ona je bila zgolj ena izmed njih," je sprva dejal Thomas.

"Mislim, da bo Meghan tista, ki bo kraljevo družino popeljala v 21. stoletje, če ji bodo seveda to dovolili," je nadaljeval oče britanske vojvodinje.

A vse se zdi, da Thomasa ne skrbi kaj preveč, če po takšnem intervjuju ne bo nikoli več govoril s princem Harryjem. "Ne skrbi me, če nikoli več ne bom govoril s princem Harryjem, vsekakor bom tudi to preživel."

To pa še ni bilo vse, za konec je britansko kraljevo družino še dodatno užalil. "Koga dan danes še zanima zaprašena stara krona," je še dodal.

Verjetno je kar težko verjeti, da ga bodo po takšnem intervjuju v kraljevi britanski družini še kdaj sprejeli odprtih rok, zanimivo pa bo tudi videti, kako se bo na njegov intervju odzvala vojvodinja Meghan Markle.

Priporočamo