Oče Meghan Markle zaradi škandala s fotografijami ne bo prišel na poroko

Oče Meghan Markle zaradi škandala s fotografijami ne bo prišel na poroko (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle bosta v soboto dahnila usodni da, vse pa se zdi, da njenega očeta vendarle ne bo na poroko, saj naj bi imel zdravstvene težave.

Thomas Markle se je pred dnevi zapletel v velik škandal, ko se je s paparaci dogovoril za serijo fotografij, na katerih si ogleduje knjige o Veliki Britaniji in išče novice o poroki svoje hčerke na spletu. Fotografije, ki zdaj krožijo po svetovnem spletu, so bile prodane za 100.000 funtov, za vse pa naj bi bila kriva polsestra Meghan Markle, ki naj bi očeta nagovorila na takšno potezo.

Po poročanju Daily Maila se je Thomas Markle v zadnjem hipu odločil, da ne bo prišel na kraljevo poroko, kot uradni razlog pa je navedel srčni infarkt. A britanski mediji so prepričani, da ne gre za zdravstvene težave, Thomas se po škandalu s fotografijami ne želi soočiti s širno javnostjo, saj se šele zdaj zaveda, kako zelo se je osramotil pred celotnim svetom.

Fotografije naj bi v slabo voljo spravile tudi kraljevo družino, še posebej princa Harryja, ki je javnost prosil, da naj spoštujejo zasebnost družine Markle in naj jim v dneh pred poroko privoščijo nekaj miru in zasebnosti.

Zdaj se seveda postavlja vprašanje, kdo bo Meghan pospremil do oltarja? Bo to vlogo v zadnjem hipu prevzel kar princ Charles?

Priporočamo