Oče razkril, kakšna je v resnici Meghan Markle in kako zahtevna je

Oče razkril, kakšna je v resnici Meghan Markle in kako zahtevna je (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2018

V zadnjih tednih na dan prihajajo številne zgodbe o vojvodinji Meghan Markle, zdaj pa je svojo plat zgodbe povedal tudi njen oče Thomas Markle.

Thomas Markle je že vse od poroke izjemno velikodušen in novinarjem ves čas pripoveduje takšne in drugačne zgodbice o svoji hčerki Meghan Markle.

V zadnjem času je bilo še posebej zanimivo, saj so se svetovni mediji na veliko razpisali, da naj bi bilo Meghan vse težje prenašati na kraljevem dvoru, dve asistentki pa naj bi zaradi njenega nemogočega obnašanja že dali odpoved, ker si nista več želeli delati z vojvodinjo.

Zdaj se je oglasil tudi njen oče Thomas Markle in povedal svojo plat zgodbe. "Sploh ne spoznam več svoje hčerke. Meghan, ki jo poznam jaz, je bila vedno prijazna, ljubka in spoštljiva. Moja hči zna biti zahtevna, a nikoli nespoštljiva in brezobrazna," je za Daily Mail dejal Thomas.

"Vedno sem jo učil, da mora biti spoštljiva in da mora spoštovati starejše. Ne želim se pretvarjati, da ne vem, kakšna oseba je danes," je dejal Thomas.

Le kakšna je Meghan Markle v resnici in ali je zares tako nemogoča kot se v zadnjih tednih o njej piše po svetovnih medijih?