Oče razkril: Meghan Markle je na poroki vsem dala marihuano

Oče razkril: Meghan Markle je na poroki vsem dala marihuano (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2018

Je res vse, kar govori oče vojvodinje Meghan Markle, Thomas Markle?

Vojvodinja Meghan Markle je že pred časom prekinila vso komunikacijo s svojim očetom Thomasom Marklom. Njen oče je nedavno sicer obljubil, da ne bo več komuniciral z mediji, a je dano obljubo še enkrat več prelomil.

Med drugim je tako medijem zdaj razkril, da ni res, da ga ni bilo na prvi poroki njegove slavne hčerke, še več, za revijo Her je izjavil, da so gostom ponudili marihuano.

Poroka je bila na Jamajki, kjer marihuana ni prepovedana, zato so jo gosti lahko svobodno uživali. "Jaz osebno je nisem užival, mislim, da je ni niti moja hčerka. Svojo vrečko sem dal nekomu od gostov," je dejal Thomas.

Kljub temu, da se je po medijih pisalo, da naj ne bi bil na Meghanini poroki, je Thomas to odločno zanikal. "Bil sem na poroki, a me ni na fotografijah, ki so dostopne medijem. Tam je bilo veliko mladih ljudi in nisem se želel prav veliko fotografirati," je dejal Thomas.

Za Meghan je to drugi zakon, pred princem Harryjem je bila poročena z ameriškim producentom Trevorjem Engelsonom. Njuna zakonska idila je trajala dve leti, nato pa je prišlo do nenadnega konca, Meghan pa se je tako zelo mudilo ločiti, da mu je poročni prstan vrnila kar po pošti.