Oče Severininega moža zaradi hudih bolečin pomoč poiskal v bolnišnici

Oče Severininega moža zaradi hudih bolečin pomoč poiskal v bolnišnici (foto: Jelena Balić) Jelena Balić
19. 12. 2018

Hrvaška glasbenica Severina ima v zadnjem času veliko skrbi, zdaj pa ji skrbi povzroča tudi tast Dragan Kojić, ki je moral zaradi nenavadnih bolečin pomoč poiskati v bolnišnici.

Srbski mediji so se razpisali, da je tast hrvaške pevke Severine Kojić, urgentno oddrvel v bolnišnico, ker je imel v roki tako zelo hude bolečine, da jih je vse težje prenašal.

A kaj kmalu se je oglasil sam Dragan Kojić Keba in pojasnil, da njegova zdravstvena situacija le ni tako zelo urgentna in da gre zgolj za bolečine v rokah, ki mu preprečujejo, da bi lahko normalno prijel mikrofon. "Na ortopedskem oddelku v Banjici sem poiskal pomoč, ker sem v roki čutil neznosne bolečine in to ravno v tistem delu, kjer držim mikrofon. Ko leta in leta držiš mikrofon, potem se ti začnejo dogajati takšne stvari. Upam, da ne bo prišlo tako daleč, da bi moral na operacijo," je dejal srbski glasbenik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plavo,sve je plavo🗣🎋

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

Zdravniki so mu roko zavili v povoj in vse kaže, da se počuti bolje, saj se je že začel šaliti na svoj račun. "Mislim, da sem eden redkih pevcev, ki ima zaradi držanja mikrofona žuljave dlani," se je šalil.

Upajmo, da bo njegovo zdravstveno stanje že v nekaj dneh boljše in da bo kmalu spet lahko stopil na oder.

Priporočamo