Očitno mu vse ne gre kot po maslu: Ljubezenska idila Gospodina Savršenog ni trajala prav dolgo časa, kaj je razlog?

Sanjski moški Hrvaške (foto: POP TV) POP TV
15. 6. 2021

Postavni Goran je ljubezen iskal v hrvaški različici šova Sanjski moški in takrat je izbral postavno Hano Rodić.

Zdelo se je, da sta res sanjski par, a potem je odjeknila novica, da sta se razšla. Ob tem sta na Instagramu obračunavala med seboj in vse skupaj se je spremenilo v pravo dramo. Pozneje se je izvedelo, da je bil razlog za razhod ta, da se je Goran spet povezal s svojo nekdanjo ljubeznijo, Claudio Lucio.

Takrat je javnosti sporočil, da je njegova stara ljubezen spet središče njegovega življenja, a očitno idila ni trajala prav dolgo. Prejšnji teden so namreč sledilci na Instagramu opazili, da Goran več ne sledi svojemu dekletu in da je z družbenih omrežij izbrisal vse njune skupne fotografije.

Seveda so se vsi na veliko spraševali, kaj to pomeni, zdaj pa je Goran sklenil, da je čas, da razjasni vse skupaj. "Prosim vas za malce razumevanja glede moje zasebnosti. Vem, da časopisi pišejo marsikaj, a v naslednjih dneh se bom razjasnil in izvedeli boste vse, kar se je zgodilo," je dejal Goran in s tem namignil, da sta se s Claudio res razšla.

Gospodin Savršeni in Claudia sta zvezo obnovila okrog božiča, po njegovih besedah sta razmišljala tudi o poroki in otrocih, a dobrih pet mesecev pozneje je očitno vse skupaj padlo v vodo ...