Odgovor vojvodinje Meghan na kritike javnosti: Razkrila je, kaj bi rada dosegla

Odgovor vojvodinje Meghan na kritike javnosti: Razkrila je, kaj bi rada dosegla (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2019

Vojvodinja Meghan Markle (zaenkrat) velja za glavno upornico kraljeve družine, zdaj pa še sama razkriva, kaj si misli o protokolih in pravilih.

Pred kratkim se je javno razgovorila o stresu in pritiskih, ki jih mora prenašati kot mlada mama in članica kraljeve družine. Kot pravi, nihče ne ve, s kakšnimi težavami se sooča in kako ranljivo se počuti.

V bistvu pa si želi samo, da bi jo ljudje slišali. Prizadeva si za to, da bi jo javnost doživljala kot navadno žensko, ne pa prinčevo ženo. Morda je to pravi razlog, zakaj tako pogosto krši protokol.

"Eno od dejstev, ki sem jih dojela, odkar sem na tem položaju, je to, da ljudje, ko me spoznajo, imajo določena prepričanja o tem, kako se morajo vesti ali kako se jaz moram vesti. Zato sem rekla: bodimo sproščeni in vljudni drug do drugega. Vsi imajo svojo zgodbo, jaz pa se počutim počaščeno, da lahko slišim vašo." Tako je njene besede prenesla revija People.

A ne glede na to, da si vojvodinja želi biti zgolj srčna oseba, kraljica Elizabeta ni najbolj zadovoljna. Skrbi jo za vnuka Harryja in njegovo soprogo, bala pa naj bi se tudi tega, da se par nekega dne preseli v ZDA, kar ne bi vrglo ravno prijazne luči na britansko monarhijo.

Priporočamo