Billy Bob je izdal, zakaj se je razšel z Angelino Jolie

Danes je ponosen na svojo nekdanjo ženo. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
2. 11. 2013

Igralec Billy Bob Thornton je razkril, da sta bili za njegov zakon z Angelino Jolie usodna simuliranje seksa z drugimi in njegovo pomanjkanje samozavesti.

Hollywoodska igralca Billy Bob Thornton in Angelina Jolie sta se spoznala leta 1999, in sicer na snemanju komične romantične drame Kontrolorji leta.

Kmalu zatem, natančneje 5. maja 2000, sta se sprehodila do oltarja. Rezultat pogostih javnih izlivov strasti je bil tudi ta, da sta oba okoli vratu nosila stekleničko s partnerjevo krvjo, kar je bil nekakšen čudaški znak pripadnosti.

Čeprav sta ves čas zatrjevala, da sta si usojena, je julija 2003 Angelina vložila zahtevo za ločitev. Ko so jo predstavniki sedme sile zaslišali na temo nenadnega razpada zakona, je rekla:

"Bila sem presenečena, ko sem ugotovila, da sva se čez noč povsem spremenila. Mislim, da nekega dne nisva imela prav nič več skupnega, kar je strašno ... To se lahko zgodi takrat, ko se vežeš, a sam sebe ne poznaš dovolj dobro."

Še vedno je ponosen nanjo

O tej temi je pred kratkim spregovoril tudi 58-letni zvezdnik, ki je poskušal najti razlog za razpad zakona z danes 38-letno lepotico. Po njegovem mnenju je bil za zakon, ki je bil zanj že peti in za zdaj zadnji, usoden seks s kolegicami iz filmov.

Pomembno vlogo pa je odigralo tudi pomanjkanje samozavesti, saj ves čas ni verjel, da je dovolj dober zanjo.

"Ko sem v filmu Bal smrti snemal eksplicitne scene seksa s Halle Berry, me je Angelina vprašala, ali sem jo 'šlatal'. Odgovoril sem ji, da sem jo moral. Razdvojenost in simuliranje seksa z drugimi otežujeta zakon," je prepričan izvrstni igralec, ki je že maja lani objavil avtobiografijo The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts, v kateri se je razpisal tudi o turbulentnem triletnem zakonu z eno najlepših žensk na svetu:

"Vedno je bila predobra zame in če se tako počutiš, boš v določenem trenutku vse pokvaril. Ko sem bil z njo, sem se počutil kot Quasimodo in sem zafrknil najin zakon. Oteževalna okoliščina je bila ta, da sva bila takrat oba slavna. Ko sva se poročila, sem bil bolj znan kot ona. Potem pa je v nekem trenutku postala velika zvezda in ljudje so mi govorili, da si je ne zaslužim.

Danes sva dobra prijatelja in ved­no bova. Ponosen sem nanjo, ker ima družino. Je sijajna partnerica Bradu in on je enako dober do nje. Stoodstotno ju podpiram," je v svoji knjigi napisal igralec.