Odnos med vojvodinjo Kate in princem Williamom se je po odhodu Meghan in Harryja precej spremenil

Vojvodinja Kate in princ William sta eden najbolj zglednih parov britanske monarhije. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
15. 12. 2020

Zdaj, ko se je prah polegel, na plano prihajajo povsem drugačna dejstva.

Tabloidi so poročali, da se je princ William zelo razjezil na brata Harryja in svakinjo Meghan Markle, ko sta zapustila kraljevo družino, a zdaj se je izkazalo, da je imela njuna odločitev tudi nekolikanj drugačne posledice - predvsem na odnos med Williamom in njegovo soprogo Kate.

Strokovnjakinja za govorico telesa Judi James je namreč analizirala posnetke princa Williama in njegove soproge več mesecev po Harryjevem odhodu. Sklenila je, da sta Kate in William postala bolj sproščena v javnosti, tako da si pogosteje in bolj spontano izmenjujeta znake nežne naklonjenosti. Tega prej nista počela, v javnosti sta bila precej bolj zadržana.

Strokovnjakinja meni, da se William in Kate v javnosti vedeta čedalje bolj naravno, manj sta zadržana pri izkazovanju čustev. Na njuni nedavni turneji po Veliki Britaniji, na katero sta se odpravila z vlakom, je bilo jasno vidno, kako zelo povezana sta, saj sta se nenehno dotikala.

Takim stvarem sta se prej striktno izogibala. Kot pravi vir z dvora, sta se s tem hotela izogniti temu, da bi javnost na njuno romanco gledala podobno kot na zvezo med princem Charlesom in princeso Diano, ki se je žal končala tragično.

Priporočamo