Odnosi med Angelino in Bradom niso še bili tako slabi, lepa igralka je tik pred popolnim zlomom

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT
15. 10. 2020

Tako vsaj trdijo viri, ki so ji blizu, in dodajajo, da je hollywoodska igralka pred psihičnim zlomom.

Brad Pitt in Angelina Jolie še nista dosegla dogovora o polnopravni delitvi skrbništva nad otroci in jasno je, da nič ne poteka tako, kot sta načrtovala v primeru ločitve. Tuji mediji na podlagi pričevanja virov poročajo, da nekdanja zaljubljenca še nikoli nista bila v slabših odnosih.

Morda vas še zanima: Angelina Jolie je morala zaradi pretirane suhosti poiskati strokovno pomoč

Tudi Agelina je nedavno v intervjuju priznala, da preživlja težko obdobje in da so ji otroci največja tolažba v zadnjih letih.

"Moja moč izhaja iz otrok. Vsi starši vedo, da obstaja ta notranja moč v njih, ki nenehno raste. Ne vem, od kod mi upanje, a prepričana sem, da sem v nekem prehodnem obdobju, kot da se vračam k svojim koreninam, izgubila pa sem samo sebe. Mislim, da se je začelo, ko se je moja zveza z Bradom zaključevala. To je bilo zapleteno obdobje, nisem se več prepoznala in postala sem čisto majhna. Na koncu sem se soočila z zdravstvenimi tegobami. Vse to me je spomnilo, da sem srečna, ker živim," je dejala igralka.

Dodala je še, da se ji je včasih težko soočiti z življenjem ter da se počuti, kot da bi tonila, potem pa se spomni, da mora zaradi otrok ostati močna, saj morajo imeti oporo v življenju. "Ta opora pa mora biti trdna in ne sme se zrušiti," poudarja Angelina.

Priporočamo