Oglasila se je Khloe Kardashian: Jordyn, zakaj lažeš?!

Oglasila se je Khloe Kardashian: Jordyn, zakaj lažeš?! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2019

Jordyn Woods, nekdanja prijateljica Kylie Jenner, s katero naj bi Tristan Thompson prevaral Khloe Kardashian, je v intervjuju zanikala, da je spala s Tristanom. Kmalu po tem se je oglasila Khloe Kardashian, ki trdi, da Jordyn laže.

"Jordyn, zakaj lažeš? Če se hočeš rešiti tako, da spregovoriš v javnosti, namesto da bi me najprej poklicala in se opravičila, vsaj bodi iskrena, ko pripoveduješ zgodbo. Mimogrede, ti si razlog za razpad moje družine," je Khloe zapisala na Twitterju in tako komentirala Jordyjino izjavo, da se Khloe in Tristan nista razšla zaradi nje.

"Tristan je prav tako kriv, a on je oče mojega otroka. Kar koli mi naredi, jaz tega njegovi hčerki ne bom naredila. O vsemu sva se pogovarjala brez medijev. Če bi on v medijih lagal o tem, bi tudi njemu javno odgovorila," še pravi Khloe.

V intervjuju je Jordyn izjavila, da ni spala s Tristanom, a jo je poljubil, ko se je odpravila domov. Sklenila je, da tega ne bo povedala Khloe, pozneje pa ji je vseeno razkrila resnico in se ji opravičila.

Kako se bo končala najnovejša drama v družini Kardashian - Jenner, pa bo pokazal le čas ...