Ojej, a bodo odnosi v kraljevi družini še slabši? Ta odločitev princa Harryja in Meghan Markle buri duhove

Montecito, CA - Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex have welcomed their second child. Archie Mountbatten is now a big brother of his little sister Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor, named after the nickname of Queen Elizabeth II.<br />
<br />
*UK Clients - Pictures Containing Children<br />
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 614534402, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN NETHERLANDS, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
24. 8. 2021

Čeprav so se že pojavile govorice, da bodo njuno hčerkico krstili po kraljevi tradiciji v gradu Windsor, poznavalci razmer za tuje medije razkrivajo, da ne bo tako.

Njuna odločitev o tem bi lahko še dodatno poslabšala odnose v kraljevi družini, ki od njune selitve v ZDA niso ravno najboljši.

Svoja otroka, sina Archieja Montbattena-Windsora in hčerkico Lilibet Diana Mountbatten-Windsor že vzgajata drugače, ne pa po pravilih kraljevega dvora, zdaj pa neimenovan vir trdi, da Lilibet ne bosta krstila v skladu s kraljevo tradicijo. "Stvari sta počela po svoje in v skladu s tistim, kar si sama želita za svoje otroke," pravi vir.

Čeprav sta se Archie in Lilibet rodila kot člana kraljeve družine, so bili njuni prvi meseci zelo različni. In čeprav so se v zadnjih tednih pojavile govorice, da bosta starša hčerkico krstila v Windsoru v prisostvu kraljice Elizabete II., zdaj viri trdijo, da bo krst potekal v Kaliforniji, kjer družinica živi.

Kot je v pogovoru za The Express dejal Richard Fitzwilliams, sicer poznavalec razmer v kraljevi družini, se zdi zelo verjetno, da bo krst potekal v Kaliforniji, rojstni državi Meghan Markle in v tajnosti, ne pa tako, kot je potekal Archijev krst. No, saj tudi ta ni bil javen, a je potekal v Veliki Britaniji, v krogu najožjih članov družine, starša pa sta po obredu sama objavila fotografije. Vprašanje je, če jih bosta objavila tokrat, saj male Lilibet še nista pokazala javnosti. Očitno je, da si res želita spoštovanja zasebnosti.

Priporočamo