Ojej! Domnevna ljubica Tristana Thompsona pokazala preveč!

Ojej! Domnevna ljubica Tristana Thompsona pokazala preveč! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2019

Govorimo o Jordyn Woods, ki je zaslovela zaradi svojega tesnega prijateljstva s Kylie Jenner, a potem je njeno naklonjenost izgubila, saj naj bi se zapletla s Tristanom Thompsonom, zdaj že nekdanjim fantom Khloe Kardashian.

Jordyn je tudi živela v hiši Kylie Jenner, a se je po škandalu morala izseliti, saj ji je družina Kardashian obrnila hrbet. A ji to na poslovnem področju ni škodilo - ker je že prej delala kot "plus size" model, je začela dobivati še več ponudb.

Prav tako ima lastno linijo umetnih trepalnic, ki jo reklamira. Tako so jo pred kratkim ujeli, ko je prišla na promocijo svoje linije in pri izstopu iz avtomobila pokazala preveč. Nosila je namreč mini obleko, ki je veliko razkrivala - med drugim tudi to, da nosi spanx oziroma steznik za oblikovanje postave, ki ga uporabljajo tudi številne druge zvezdnice.

Jordyn Woods

No, pozabila pa je na dejstvo, da lahko kratka obleka razkrije preveč. Morda pa je to naredila nalašč, kdo bi vedel? V vsakem primeru je dosegla, kar je hotela: pritegnila je pozornost javnosti.