Ojej, kaj se dogaja? Mali Archie že obiskuje terapije, ki sta mu jih omogočila vojvodinja Meghan in princ Harry

Ojej, kaj se dogaja? Mali Archie že obiskuje terapije, ki sta mu jih omogočila vojvodinja Meghan in princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2021

Njegova starša princ Harry in Meghan Markle si želita, da bi bil njun otrok nadpovprečen, trdijo tuji mediji.

Kraljevi par je že pred časom najel ekipo pomočnikov za njunega enoletnega sina Archieja, zdaj pa so se ekipi pridružili še strokovnjaki, ki delajo s fantkom, saj mu njegova mama hoče omogočiti nadpovprečni razvoj. Vsaj tako je zatrdil neimenovani vir za New Idea.

Isti vir pravi, da je Meghan že vključila nutricioniste in varuške, zdaj pa naj bi z Archijem delali še strokovnjaki za otroke, kot so delovni terapevti, fizioterapevti, pa tudi logoped. Kraljevi par naj bi jih najel in tako zagotovil, da se njun otrok razvija nadpovprečno hitro, dodaja isti vir.

"Harry je mislil, da je vse to preveč, dokler ni videl, kako delovni terapevt z Archiejem dela na motoričnih sposobnostih. Meghan mu hoče omogočiti samo najboljše, da bi že od malih nog dosegal nadpovprečne rezultate," trdi vir.

Nad takim načinom vzgoje pa vsi niso navdušeni. Kraljevi biograf Duncan Larcombe tako pravi, da za člana kraljeve družine, ki se je umaknil iz medijske pozornosti in se trudi, da ne bi bil pod drobnogledom javnosti, taka odločitev povzroči nasprotni učinek.

"Mislim, da je Harryjeva in Meghanina odločitev o vzgoji otrok njuna zasebna zadeva, a če sta že sklenila vstopiti v komercialni svet in svojega otroka umestiti vanj, potem ne gre pričakovati, da se o tem ne bo govorilo," je komentiral še en poznavalec kraljeve družine, Russell Myers.

Harry in Meghan se o tej temi še nista oglasila in verjetno je tudi ne bosta komentirala, saj tega nista počela niti doslej.